REFAN PARFUMURI

Descrierea imaginii

Descrierea imaginii

Vă place această pagină web?

Da, îmi place (24 | 39%)
Nu, nu-mi place (26 | 42%)
Parfum Refan

Parfum Refan

Tester 10 ml
Parfum Refan

Parfum Refan

Sticluta 50ml
Refan Parfum

Refan Parfum

Amfore 500ml
Refan parfum

Refan parfum

Refan Agata
Parfum Refan

Parfum Refan

Flacon 250ml
Refan Parfum

Refan Parfum

Sticlita Aluminiu 60ml

Apa de parfum Refan


LINIA DE PARFUMERIE REFAN

esente naturale frantuzesti renumite, acum si pentru dvs.

Calitate...

 

Concernul francez Refan propune , din vasta sa colectie de parfumuri celebre, o linie de 147 de parfumuri,apa de parfum aflate in topul preferintelor cunoscatorilor.

Parfumurile Refan contin 42% componente naturale de calitatea cea mai buna, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazine, unde in zilele noastre parfumurile sunt integral sintetice. Prin continutul de esenta foarte ridicat (15% esenta) parfumurile Refan au o durata de pana la 12 ore . Toate parfumurile din magazine au in componenta, in afara de parfum, apa distilata si alcool, enorm de multi compusi de sinteza, fixatori de miros, coloranti, stabilizatori, substante care pot provoca diverse alergii si care nu ofera parfumului calitate, rafinament si inalta clasa.

 

Ambalaj...


Legat de ambalajele parfumurilor Refan, trebuie sa cunoastem urmatoarele informatii:

Marile case de moda din lume, care lanseaza pe piata parfumurile, nu detin propriile fabrici, ci apeleaza la ajutorul unor fabrici mari si specializate, care pot produce la comanda, in diverse cantitati, aceste parfumuri, pentru clientii lor.

Casele de moda platesc fabricilor producatoare sume mari pentru exclusivitatea asupra parfumurilor nou lansate, pe perioade cuprinse intre 2 si 5 ani. Dupa expirarea perioadei de exclusivitate, fabricile pot vinde parfumurile respective si altor clienti, dar cu conditia sa nu foloseasca marca, denumirea consacrata.

 Pret...

 Legat de pretul parfumurilor, un amanunt foarte important ar fi faptul ca in magazine platim foarte multi bani pentru o sticluta de parfum, insa doar 10% din suma platita reprezinta costul de fabrica al parfumului. In rest, platim multi bani pentru marca, designul sticlutei si cutiei (pe care oricum le aruncam la gunoi cand se termina parfumul), publicitate, adaosul magazinului etc. Eliminand aceste cheltuieli (promovarea nu este facuta prin reclama la tv, ci prin consultanti directi, produsele nu se vand in magazine, marca nu este trecuta pe ambalaj) putem aduce pe piata parfumuri de calitate la preturi foarte mici.

Gama de parfumerie pe baza de corespondenta este fabricata in Franta, dupa cum dovedeste si codul de bare care incepe cu cifra 3 (codul de bare al Frantei).


Parfumurile promovate de Refan contin componente naturale de cea mai buna calitate, spre deosebire de majoritatea parfumurilor din magazinele de lux, unde, parfumurile sunt integral sintetice si doar in cateva cazuri sunt doar partial sintetice.La ora actuala, peste 5.000 de arome folosite in parfumerie sau cosmetica faciala sau de corp, decorativa, de intretinere sau terapeutica, provin din industria petrochimica.
  

ATENTIE!

Parfumurile de la Refan  nu au absolut nimic comun cu vechile uleiuri sintetice bulgaresti, grosiere si rau mirositoare, pe care le cunoastem de pe vremea bunicilor.
Refan raspunde unei mari necesitati: promoveaza atat parfumul de calitate, cat si modul profesionist de a-l alege si de a-l purta. Imbina perfect frumusetea, eleganta si rafinamentul.

Astazi, oamenii folosesc parfum pentru a-si construi propria imagine, dar de multe ori se lasa cuceriti de altii, de regula de personajele din reclame, ignorand insa un lucru elementar si esential:  se potriveste acel parfum cu propria persoana?

 In calitate de consultant Refan  puteti oferi un sprijin profesionist clientilor, in domeniul parfumurilor, ajutandu-i sa aleaga ceea ce li se potriveste. Dar cum veti proceda?

 CARE AR FI PARFUMUL POTRIVIT ?

Parfumul este ca o adevarata a doua piele, nu trebuie sa ne deranjeze, chiar nici nu trebuie sa-l percepem fizic, dar el trebuie totusi sa persiste cateva ore.
Un parfum frantuzesc de buna calitate este ca un tablou realizat in nuante fine si cu o multime de tonuri abia perceptibile. El trebuie studiat indelung si indeaproape, pentru a putea fi apreciat din toate punctele de vedere.

La ora actuala, doar o singura fabrica din lume poate produce parfum extract cu o concentratie a substantei aromate de 24% sau 26% (maxim posibil). Este vorba de Tehnicoflor, din cadrul concernului francez Piver.
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one